Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug med diamant look

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ved et normalt stretch kræves der et stort hul - Her kan du få looket af et stretch, uden at udvide hullet. Det eneste det kræver, er et 1,2 mm. stort hul, som er det hul en piercer laver med sin nål når du bliver piercet. Du kan med andre ord bibeholde dit almindelige hul.

Denne fake plug er lavet af kirurgisk stål og består af to runde plader, som fungerer som for- og bagside. Disse er forbundet med den 1,2 mm. tykke stav, som er 6 mm. lang mellem pladerne. Fronten er blevet sandblæst, så den får et diamantlignende look, forstået på den måde, at alt efter hvordan du vender og drejer smykket, vil de gengive lyset i glimt, præcis som en diamant.
Du kan vælge pluggen i forskellige farver samt i forskellige størrelser. Størrelsen du vælger er størrelsen på de to plader, som skal imitere diameteren på en plug. Du kan vælge fra 3 mm. til 14 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-167
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med diamant look
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images