Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake spiraltaper

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 29,25 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du altid gerne villle have en stretching spiral i dit øre? Så er det nu muligt uden at du skal til at stretche og derved udvide din øreflip.

Denne spiraltaper, ligner til forveksling en ægte taper, men den er udstyret med en lille tynd stav af kirurgisk stål i midten. Dvs. at der ingen nikkel frigives og selve spiralen er lavet af det allergivenlige materiale akryl.

Da staven kun er 6 mm. lang og 1,2. mm. tyk, kan du derfor bruge den hvis du blot har en ørepiercing, uden at have stretchet.
Du kan altså få det meget populære spiraldesign, helt uden at have stretchet øret.

Denne fake taper, er lavet så den ligner en 5 mm. spiral, som du f.eks. kan se her og du kan vælge mellem lækre farver: Sort, hvid, lilla, blå, grøn, rød og lyserød.

Bemærk at dette er en fake taper, som er lavet af en rigtig model, der er skåret midt over og i sat gevind og en stav. Du bør derfor være opmærksom på, at du ikke overskruer gevindet, når du spænder den fast i øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-41
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (7)
Fuldt ud tilfreds
Karakter
jeg har lige modtaget smykket og jeg er helt tilfreds med det!! Ligner fuldstændig en rigtig spiral. Og den sidder godt fast i forhold til andre jeg har prøvet! Bedømt af Betina
Virker troværdig og som den skal
Karakter
Ser ud som om du har en rigtig spiral i øret - Jeg kan ikke se forskel i hvert fald :) Bedømt af Helle
Viirkelig fed
Karakter
Suuuuper flot ørering.
Har købt den i sort og behandler den som min egen lille baby. Var lidt i tvivl om størrelsen (de 5mm) og om den ville sidde rigtigt, men blev positiv overrasket.
Bedømt af Amalie
Super duper!
Karakter
Kan helt sikkert anbefales hvis man vil afprøve stretching. Bedømt af Max
Godt smykke
Karakter
dejligt smykke og helt som forventet. har den i pink og sort og bruger dem stort set hver dag for tiden Bedømt af Louise
Fed i sort
Karakter
Har den i sort og den fik mig overbevist om at jeg skulle gå i gang med at stretche mine øreflipper. Alt for fedt piercingsmykke og ligner på en prik for alle dem som ikke ved hvad det er! Bedømt af Martin
Fedt!
Karakter
Har altid ønsket mig stretch, men vidste ikke om det klædte mig. Med dem her finder man nemt ud af det og ingen ører bliver ødelagt! Jeg ved ikke, om det er meningen, at de skal være så løse når man skruer dem sammen, men jeg synes det er lidt irriterende. De er gode at starte med, hvis man vil finde ud af, om stretch passer til en. Bedømt af Cecilie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake spiraltaper
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images