Earcuff med filigran sommerfugl

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Sommerfuglen har faktisk mange betydninger for forskellige kulturer og lande rundt omkinrg i verdenen. F.eks. i det gamle Grækenland mente man, at sommerfuglen var et symbol for sjælen. Her kan du få dit helt eget symbol for sjælen i form af en earcuff med en filigran sommerfugl i midten af smykket. Smykket er lavet af messing og belagt med rhodium, som giver smykket den blanke og skinnende overfalde, som du kan se på billedet længere oppe på siden.

Smykket sidder fast ved hjælp af to små kugler, som sidder i hver ende af smykke. Disse kugler vil sidde og klemme om dit øre og forhindre at smykket falder ud i tide og utide. Så tænker du måske, "er der slet ingen sten på smykket?", men bare rolig - du er ikke gået forgæves. Der sidder nemlig tre små klare sten på hver af sommerfuglens vnger. Derudover er der også en masse bittesmå detajler rundt omkring på hele smykket, som giver smykket et lækkert finish.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-16
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med filigran sommerfugl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images