Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Earcuff med stenbesatte blade3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

149,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Hvis du står og mangler et smukt øresmykke som helt sikkert vil gøre dig til festens midtpunkt, så led ej længere! Denne bedårende earcuff er nemlig et helt overflødighedshorn af funklende flotte sten, som er sat med gavmild hånd, på de mange små fine blade.

En earcuff kan bruges helt uden nogen former for piercinger, da den ganske enkelt klemmes fast om ørets ydre kant, som et eksklusivt øresmykke. Det er nemt og fuldstændig smertefrit, frem for hvis du først skulle have lavet en piercing. Earcuffen er i øvrigt også et godt sted at starte, når man går med overvejelserne, om man skal blive piercet eller ej. På den måde kan du afprøve looket, før du comitter dig til en endelig beslutning.

Denne earcuff, som udført i et ekstra elegant og detaljeret design, fås i tre forskellige modeller. Du kan vælge mellem enten en blank eller en guldfarvet model, som er besat med helt klare sten. Eller du kan vælge den lidt mere raffinerede variant, som er blank med de helt særlige aurora borealis sten. Det er en sten som reflekterer alle regnbuens farver i sin overflade, når lyset rammer den og brydes der. Det giver et helt fantastisk farvespil, når smykket bæres og bevæges i lyset.

Detaljer
NavnEarcuff med stenbesatte blade
SKUFake-150
Kampagne3 for 2
LukketypeClip-On
TypeEarcuff
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Earcuff med stenbesatte blade
Din bedømmelse
Earcuff med stenbesatte blade