Fake ørepiercing med kugler

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at få en fake ørepiercing. Dvs. du fået et smykke, som ikke gåe gennem kroppen.

Smykket består af en lang tråd, som er formet som enten to eller tre ringe. Du vælger selv hvilken variant du kunne tænke dig, i boksen herover.

Disse piercinger er lavet af kirurgisk stål og har en kugle på 3 mm. midt på ringene - Helt ligesom en almindelig kuglering.

Smykket sættes blot fast om brusken på toppen fa øret og ringene kan derefter presses en smule sammen, for at smykket ikke skal falde af. Ligeledes kan ringene også udvides en smule, for at sætte smykket på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 7 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake ørepiercing med kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images