Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Pakke med 8 fake ringe

Lagerstatus: På lager

Pris: 149,00 DKK

Nu kun: 111,75 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er et rigtig godt slagtilbud til dig som elsker det rå look af piercinger, uden selv at have en. Her kan du nemlig få dig en sampakke med hele 8 fake piercingringe som kan sættes og bruges rigtig mange steder på kroppen, det er næsten kun din egen fantasi som sætter grænsen.

Du kan naturligvis bruge den det klassiske sted, nemlig i øret, hvor man meget ofte ser at folk netop bruger ringe. Men du kan også være lidt mere kreativ og bruge ringen i næsen, læben eller måske navlen. Ringen er lavet med en lille fjeder inden i, som skubbes tilbage når ringen "åbnes". Når smykket så først sidder på sin plads, vil det sidde i spænd på grund af den lille fjeder, og på den måde sidde fast som en lille klemme.

Du får naturligvis de otte ringe i otte forskellige farver. De fire af dem er holdt i forholdsvis klassiske farver, nemlig blank, sort, guld og rødguld. Men de fire andre er til gengæld lidt mere dristige og består således af en grøn, blå, lilla samt en lyseblå ring. Der er virkelig lidt for enhver smag og noget til enhver tænkelig lejlighed.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-Pack-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Blandet
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
(Y)
Karakter
Så fine (Y) Bedømt af ..
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Pakke med 8 fake ringe
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.