Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Pakke med 8 fake ringe3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

159,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Her er et rigtig godt slagtilbud til dig som elsker det rå look af piercinger, uden selv at have en. Her kan du nemlig få dig en sampakke med hele 8 fake piercingringe som kan sættes og bruges rigtig mange steder på kroppen, det er næsten kun din egen fantasi som sætter grænsen.

Du kan naturligvis bruge den det klassiske sted, nemlig i øret, hvor man meget ofte ser at folk netop bruger ringe. Men du kan også være lidt mere kreativ og bruge ringen i næsen, læben eller måske navlen. Ringen er lavet med en lille fjeder inden i, som skubbes tilbage når ringen "åbnes". Når smykket så først sidder på sin plads, vil det sidde i spænd på grund af den lille fjeder, og på den måde sidde fast som en lille klemme.

Du får naturligvis de otte ringe i otte forskellige farver. De fire af dem er holdt i forholdsvis klassiske farver, nemlig blank, sort, guld og rødguld. Men de fire andre er til gengæld lidt mere dristige og består således af en grøn, blå, lilla samt en lyseblå ring. Der er virkelig lidt for enhver smag og noget til enhver tænkelig lejlighed.

Detaljer
NavnPakke med 8 fake ringe
SKUFake-Pack-1
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeClip-On
TypeFake piercing
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
FarveBlandet
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pakke med 8 fake ringe
Din bedømmelse
Pakke med 8 fake ringe