Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kuglering med sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingsmykket her er fremstillet af kirurgisk stål og har en lille sten i kuglen. En kuglering kaldes også en captive bead ring og er et universal piercingsmykke, som kan bruges stort set over alt på kroppen. Eksempelvis passer denne piercingring blandt andet godt til ørepiercinger, intimpiercinger, øjenbrynspiercinger og læbepiercinger.

Det er selvfølgelig svært at komme med præcise anbefalinger til smykkebruget, med så alsidigt et smykke. Så det kræver at du kender målene på din nuværende piercing. Så hvis målene på din piercing stemmer overens med noget du kan vælge i boksen herover, så kan smykket bruges dertil. Kender du ikke dine mål, kan du tage fat i din piercer, for at få dem oplyst. Alternativt kan du bruge vores smykkemåler.

Du kan bestille denne piercing med mange forskellige farver sten, hvilken en vælger du selv i boksen ovenfor, hvor du også vælger din ønskede trådtykkelse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-17
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Bedømmelser (8)
Så fin og et lille tip
Karakter
Den er virkelig pæn.
Jeg har den i en daith (10 mm) det at kuglen er 4mm gør det lidt nemmere at sætte i øret.
Nu til tippet: få kuglen ud, tag en tang sæt ringen over og meget forsigtig åben tangen så ringen bliver en lille smule større og tjek med kuglen at ringen hverken er blevet forstor eller stadig er for lille. Kuglen skal være nem at sætte i men ikke falde ud når man rammer den.
Det har gjort en verden til forskel
Bedømt af Michele
Fremragende
Karakter
Meget tilfreds, men det kræver øvelse at åbne og lukke kugleringen! Bedømt af Maria
Flot, og kan være rigtig holdbar
Karakter
Ofte synes jeg at en septum piercing godt kan se lidt hård ud, men det her smykke, gør den lidt blødere og mere feminin at se på. Da min belægning faldt af, pudsede jeg den bare med en klud, men en lille smukke neutral sæbe på, og det gjorde at den skinnede, og man slet ikke lagde mærke til at den var lidt falmet i farven. Jeg oplever tit at få mange komplimenter for den, og mange synes den er anderledes fra andre septum piercinger. Fuld tilfredshed! Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Stor tilfredshed
Karakter
Har selv flere ringe - 1 i øreflippen og 1 i navlen.
"Nej hvor er de flotte, de klæder dig godt" har mange kommentarer lydt.
Bedømt af Sif
Guldbelagt med farvede sten
Karakter
De er rigtig finde, og nem at sætte kulden i. Stille og rolig så går det hurtig med at have dem i. Bedømt af Carina
Rigtig god
Karakter
Rigtig god standard ring til øret og rigtig fin med den lille farve detalje.
Overvejer stærkt at købe flere:)
Bedømt af Helene Grau
Super læbepiercing
Karakter
Hvis man som mig skal bruge 10 mm. i diameter til ens læbepiercing, så er de bare helt perfekte de her ringe. De er, som BCR ringe altid er, lidt svære at lukke, men som jeg også før har skrevet, så ryger de heller ingen vejene når de først sidder fast. Så man kan roligt gå rundt med dem i uden at være bange for at man pludselig sluger kuglen. Bedømt af Trine Larsen
God hverdagsørering
Karakter
Jeg synes denne ørering er god, fordi den er nem at have i i de huller man normalt ikke bruger. Den er praktisk hvis øret hæver, fordi øreflippen så ikke bliver mast, og man kan næsten ikke mærke at man har den i.
Den er dog lidt besværlig at sætte i øret, når kuglen skal sættes fast, fordi det er svært at se de små hakker i kuglen. Men hvis det er en ring man bare skal have siddende, behøver man jo kun gøre det 1 gang, og så er det overstået :)
Bedømt af Malene Roed Spiegelhauer
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.