Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kuglering med fast kugle og snoet tråd

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne kuglering er udstyret med en fast kugle. Dvs. du kan ikke tage kuglen ud af ringen som ved en normal kuglering. Det har den fordel at du ikke taber kuglen ned i afløbet på vasken når du isætter dit smykke. Det er faktisk meget lettere at isætte smykker med fast kuglen end almindelige kugleringe. Man "twister" bare ringen så den får samme form som den du kan se øverst til højre på produktbilledet. Når smykket så sidder i hullet twister man enderne tilbage igen. Tag ikke fat i kuglen når du gør det, da der så er chancer for at du river kuglen af ringen.

Ringen er ikke som du normalt kender en kuglering - Helt glat. Den er derimod snoet, så den har samme design som et reb. Det giver et helt andet udtryk når smykket bæres. Kanterne på snoningerne er ikke skarpe, da tykkelsen på tråden ikke er særlig stor.
Vælg mellem flere forskellige farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-87
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med fast kugle og snoet tråd
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images