Hestesko med snoet tråd

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne hestesko ser ud som de fleste, hvis man ikke lige lægger mærke til detaljen som er på smykket fra kugle til kugle - Selve tråden er blevet twistet så den har samme form som et reb. Det giver et helt andet look, som både kan se mere råt ud, men også mere stilet. Det ligner ikke længere "bare" et startsmykke man har i, nu er der også nogle detaljer på smykket. Du kan vælge din hestesko blandt flere forskellige farver og trådtykkelser. Kuglestørrelse og diameter hænger sammen med trådtykkelsen, men det kan du se i boksen herover.
En hestesko kan anvendes i mange forskellige piercinger - Den har dog sine begrænsninger. F.eks. gør den sig ikke så godt i en tungepiercing, men tilgengæld er den eminent til en læbepiercing eller ørepiercing. Designet ser måske en anelse skarpt ud, men det er slet ikke tilfældet. Snoningerne sidder forholdsvis tæt, så det vil kun føles som små bølger når man kører fingeren hen over smykket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-48
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med snoet tråd
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images