Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Hestesko med snoet tråd

39,00 kr
På lager

Denne hestesko ser ud som de fleste, hvis man ikke lige lægger mærke til detaljen som er på smykket fra kugle til kugle - Selve tråden er blevet twistet så den har samme form som et reb. Det giver et helt andet look, som både kan se mere råt ud, men også mere stilet. Det ligner ikke længere "bare" et startsmykke man har i, nu er der også nogle detaljer på smykket. Du kan vælge din hestesko blandt flere forskellige farver og trådtykkelser. Kuglestørrelse og diameter hænger sammen med trådtykkelsen, men det kan du se i boksen herover.
En hestesko kan anvendes i mange forskellige piercinger - Den har dog sine begrænsninger. F.eks. gør den sig ikke så godt i en tungepiercing, men tilgengæld er den eminent til en læbepiercing eller ørepiercing. Designet ser måske en anelse skarpt ud, men det er slet ikke tilfældet. Snoningerne sidder forholdsvis tæt, så det vil kun føles som små bølger når man kører fingeren hen over smykket.

Detaljer
NavnHestesko med snoet tråd
SKUHorseshoe-48
LukketypeEksternt gevind
TypeHestesko
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris forhud, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hestesko med snoet tråd
Din bedømmelse
Hestesko med snoet tråd