Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Stor hestesko med indvendigt gevind

49,00 kr
På lager

Det ser både flot og frækt ud med en intimpiercing på det rette sted og her har du nu også mulighed for at dekorere din intimpiercing, med det helt rigtige smykke. Hesteskoen her er lavet af flot og skinnende blankt kirurgisk stål, i et design der er fuldstændig tidløst og stilrent. Denne lækre hestesko kan fås i adskillige størrelser samt trådtykkelser og kan dermed bruges af stort set enhver og til rigtig mange forskellige former for intimpiercinger.

Hesteskoen her er udstyret med et smart og praktisk skruegevind som sidder placeret indvendigt i smykket. Det betyder at du kan skrue kuglen af og føre selve hesteskoen gennem din piercing, uden at risikere at lave ridser eller skrammer undervejs. Selve skruedelen er nemlig monteret på kuglen ved dette smykke, som så nemt og smertefrit kan skrues på plads, når smykket først sidder hvor det skal.

Du skal blot vælge den trådtykkelse samt diameter som passer til lige præcis dig og din piercing, før du lægger varen i kurven og går videre med din bestilling.

Detaljer
NavnStor hestesko med indvendigt gevind
SKUHorseshoe-39
LukketypeInternt gevind
TypeHestesko
PlaceringSeptum, Prins Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Stretching
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stor hestesko med indvendigt gevind
Din bedømmelse
Stor hestesko med indvendigt gevind