Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Stor hestesko med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det ser både flot og frækt ud med en intimpiercing på det rette sted og her har du nu også mulighed for at dekorere din intimpiercing, med det helt rigtige smykke. Hesteskoen her er lavet af flot og skinnende blankt kirurgisk stål, i et design der er fuldstændig tidløst og stilrent. Denne lækre hestesko kan fås i adskillige størrelser samt trådtykkelser og kan dermed bruges af stort set enhver og til rigtig mange forskellige former for intimpiercinger.

Hesteskoen her er udstyret med et smart og praktisk skruegevind som sidder placeret indvendigt i smykket. Det betyder at du kan skrue kuglen af og føre selve hesteskoen gennem din piercing, uden at risikere at lave ridser eller skrammer undervejs. Selve skruedelen er nemlig monteret på kuglen ved dette smykke, som så nemt og smertefrit kan skrues på plads, når smykket først sidder hvor det skal.

Du skal blot vælge den trådtykkelse samt diameter som passer til lige præcis dig og din piercing, før du lægger varen i kurven og går videre med din bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-39
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Rigtig fint smykke.
Karakter
Det er et rigtig fint smykke som er nemt at få af og på med det indvendige gevind, så huden ikke bliver revet undervejs. Kan klart anbefales til andre. Bedømt af devo
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stor hestesko med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.