Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Stor kuglering

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler et massivt stort piercingsmykke i kirurgisk stål til dit stretch? Så er der her en piercingring til en utrolig skarp pris.

Den er lavet i massiv kirurgisk stål og findes i flere forskellige trådtykkelser og diametre.

Da det er stål der er tale om, kan det være svært at få kugle af og på, så vi anbefaler at man anskaffer sig en ringåbner til dette formål.

Smykkerne fås fra 2,0 mm og helt op til en trådtykkelse der hedder 10,0 mm.
Så hvis du ønsker et piercingsmykke til din piercing, af høj kvalitet og med en god vægt, er det nu du skal slå til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-53
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Imponeret
Karakter
Meget hurtig levering til Norge og helt vilde priser :) Ringen var rigtig flot, jeg gik fra 3 til 4 mm. i min piercing. Bedømt af Daniel
Hurtig levering og godt produkt
Karakter
Meget hurtig levering og fin forsendelse. Ringen er rigtig flot. Jeg havde godt nok ikke det rigtige værktøj til at sætte den i menstørrelsen passede rigtig fint. Bedømt af Bes
Passer fint til min piercing
Karakter
Meget hurtig levering til mig i Rogaland. Bestilte på en lørdag og fik varerne onsdag. Det eneste jeg ku ønske mig var at kuglen var lidt større på nogle af ringene. Fin kuglestørrelse på 4 mm. ringen.
Passer udemærket til min piercing.
Bedømt af Atle
Rigtigt godt produkt!
Karakter
Rigtig god ring til min prins albert. Det hele er godt lavet i en god kvalitet stål, og en hurtig gennemgang af overfladen viste overhovedet ingen ridser eller fejl. De bløde rundinger i enderne af ringen gjorde det let at få ringen igennem, selv om den er 3 mm, og den der blev skiftet ud var 2mm.
Ringen er meget let at sætte i, og kuglen sidder godt fast, når den er klikket på plads. Jeg kan næsten ikke vente med at strække til 4 mm, og følelsen af den tungere ring er meget lækker. Jeg håber at kunne få en endnu større kugle til ringen på et tidspunkt.
Selve indkøbet gik lynhurtigt, og der er en rigtig god kommunikation med bodymod. Mine ringe ankom allerede dagen efter. Priserne på udstyret er vildt billige, og man kan ikke lade være med lige at købe lidt til. Da min kæreste så siden, skulle hun også lige have lidt til sin. Vi er 47 og 46 år.
Jeg kan virkeligt anbefale dette produkt til andre.
Bedømt af Jonnie
Bedømmelse
Karakter
Hurtig levering og god kvalitet Bedømt af Jens
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stor kuglering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images