Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Stor kuglering med titaniumanodisering

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er de så - Store farvede piercingringe, til din stretchede piercing.
Disse piercingsmykker er beregnet til alle der har stretchet deres piercing fra 2,0 mm. og op til 6,0 mm. Ringene er alle lavet i ægte kirurgisk stål, som er belagt med en titaniumsanodisering, som skaber de smukke farver.

Du vælger selv hvor tyk din ring skal være og mellem farverne:

  • Sort
  • Multicolor
  • Lyseblå
  • Blå
  • Lilla

Ringene har alle en diameter på 13 mm. og har kugler som matcher trådtykkelsen af selve ringe. Ringen fås desværre ikke i andre diametermål eller i flere farver pt. Ringene egner sig specielt godt til placeringer så som stretchede intimpiercinger, brystpiercinger og ørepiercinger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-59
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 13 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stor kuglering med titaniumanodisering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.