Ringåbner

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne ringåbner er til dig, som gerne ville kunne åbne dine store piercingringe uden problemer.

Værktøjet kommer i to forskellige størrelser, alt efter hvilken størrelse ring du skal åbne.

Den lille model er til dig der kun skal åbne ringe på under 4 mm. Har du større ringe, bør du investere i den store model. Den store model kan også fint bruges til helt små piercingringe med 1,2 mm. trådtykkelse. Begge kan bruges på ringe ned til 8 mm. i diameteren. Den lille er en mere "handy" strørrelse, så kan du nøjes med denne, er det bestemt ikke et dumt valg. Den store kæver lidt mere træning, men kommer som sendt fra himlen når besværlige piercingringe skal åbnes og lukkes.

Kort fortalt:

  • Lille model = 0,8 mm. til 4 mm. trådtykkelse
  • Stor model = 0,8 mm. til 8 mm. trådtykkelse
  • Mega model = 4 mm. og derover. Min. ringdiamter: 14 mm.

Et must for for alle piercingentusiaster.

Går godt til:

  • Kugleringe
  • Endeløse ringe
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-20
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Gør det den skal
Karakter
En lækker lille tang som gør det muligt at få skiftet selv helt små kugleringe. Ringen kan godt glide lidt rundt så det er fedt at have en hjælper. Bedømt af Ingrid
Perfekt produkt og levering.
Karakter
Den virker perfekt og er af god kvalitet.
Bestilte søndag og modtag den mandag! Dét er service.
Bedømt af Seb
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ringåbner
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.