Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Hangers Og Weights Hangers Og Weights

Hangers Og Weights

Skil dig ud med disse statement-smykker, hangers og weights i forskellige materialer og farver

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Diameter på stretch
Biokompatibilitet
Vandbestandighed
Holdbarhed

12 varer

Sorter efter
 1. Stor kuglering
  39,00 kr
 2. Stor hestesko
  29,00 kr
 3. Stor hestesko med indvendigt gevind
  49,00 kr
 4. Stor hestesko med spikes i flere farver
  59,00 kr
 5. Stor hestesko med spikes i kirurgisk stål
  29,00 kr
 6. Simpel saddle spreader
  99,00 kr
 7. Saddle spreader med sort vedhæng
  139,00 kr
 8. Taper af horn med dragehoved
  199,00 kr
 9. Håndskåret englevinge af horn
  199,00 kr
 10. Stor hestesko i flere farver
  59,00 kr
 11. Hestesko i akryl
  59,00 kr
pr. side

Hangers og weights

Her har vi en blandet kategori af to virkelig cool typer piercingsmykker, specifikt til stretchings: øre-hangers og -weights. Hvis du har en strukket øreflippiercing, lader disse skønheder dig eksperimentere med nye looks og tage din stil til nye højder. Deres designs er nogle af de mest diverse og iøjefaldende, vi kender, og du kan få dem i mange forskellige materialer, såsom horn og kirurgisk stål. Se vores samling for at opdage dem, der bare er skabt til dig - og få dem snart med vores hurtige levering.

Først og fremmest har hangers og weights det til fælles, at begge typer er større, tungere dekorationer, der stjæler alles opmærksomhed. Hvis du leder efter noget, der kan gøre dit stretching-look helt mageløst, vil disse uden tvivl gøre din drøm til virkelighed.

Ear Stretch HangersEar Stretch Hangers

Hvad der adskiller de to, er et basalt spørgsmål om funktion. Øre-hangers er rent dekorative og opkaldt efter deres lodrette designs, der hænger ned fra din stretching, som et mystisk nøglehul eller en dragehale. Denne smykketype er mere ornamenteret end de fleste og byder på mange fantastiske detaljer, som dine beundrere kan udforske. Et vedhæng, som en simpel sort prisme, kan også opnå det lækre hanger-look. Vælg hvad end, der viser dit sande jeg.

Weights, eller ørevægte, har et mere praktisk formål. Selvom de også ser vidunderlige ud, er de mest beregnet til at strække din øreflippiercing på en ny måde. Ikke overraskende kommer navnet af deres ekstra tyngde, som trækker din øreflip nedad for at skabe et aflangt stretching-hul. På den måde giver ørevægte dig en fuldstændigt anderledes tilgang til at personliggøre din vibe endnu mere, hvis du er træt af det almindelige runde piercinghul.

Øre HangersØre Hangers

Mange weights har form som en rund stav, også kaldet en hestesko, og de kommer i så mange størrelser, som du kan forestille dig. De er som regel lavet af kirurgisk stål for en god vægt, men hvis du bare elsker hesteskoformen, vil du kunne lide en fin version i akryl.

Hvis du har lyst til at gøre noget anderledes med din stretching, hvad enten med bjergtagende skatte eller en ny tilgang til piercingen selv, er øre-hangers og -weights dit næste store eventyr!

Hanger And WeightsHanger And Weights

FAQ

Hvad er forskellen på ørevægte og hangers?

Selvom de virker ens ved første øjekast, har man hangers og weights på af forskellige grunde. Begge laver selvfølgelig et stærkt fashion statement, men kun hangers bliver båret for udseendet alene. Weights, som også ser strålende ud, tjener til at ændre formen af piercinghullet ved at udvikle strækket i en nedadgående retning. Det skaber et helt nyt udtryk til din stretching og ser fantastisk ud.

Hvor længe bør jeg bære hangers?

Store smykker kan se lidt overvældende ud, hvis du ikke er vant til dem, men de stiller ikke særlige krav til dig eller din piercing. Hangers og weights kan sidde i din ørelfip lige så længe som andre stretching-smykker, såsom tapers, plugs og tunnels. Når det er sagt, bør du være påpasselig med at sove med store, tunge smykker. Du oplever måske ingen problemer, men hvorfor risikere en rift i huden?

Er hangers gode til at strække øret?

Hangers er karakteriseret ved deres aflange form og slående designs, så det er ikke givet, at de vil være ideelle til at øge din stretching-størrelse. Nogle er lavet af letvægtige materialer og har ikke et stærkt nok træk til den opgave, ligesom weights har. Så hvis du vil strække dit øre nedad, er en weight din bedste ven. Men hvis du bare gerne vil have et smykke med et friskt udtryk, er en af vores smukke hangers lige det, du har brug for.