Håndskåret englevinge af horn

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er man til stretching og prangende smykker, så er disse hangers et helt oplagt valg at erhverve sig.

Smykker her er lavet af horn fra en vandbøffel. Dyret er ikke blevet sat på jorden for at dette smykke kunne produceres. Horn er et restprodukt, så dyret har med andre ord levet et langt og godt liv og først efter det er gået bort, har man taget restproduktet og lavet dette fede smykke til dig.

Da materialet er horn, kan der forekomme små variationer. Med andre ord, så er ikke to hangers ens. Nogle af modellerne kan man svagt skimte lys igennem og andre er kulsorte. Produktbillede nummer to er kraftigt belyst, for at illustrere hvordan de kan se ud. Men det er jo netop det fede ved organiske materialer. Vælger du dog at købe mere end ét stk., gør vi hvad vi kan for at sende nogle der er forholdsvis ens.
Bemærk at smykket er ens på for- og bagside, så det kan bruges i henholdsvis venstre og højre øre.

Smykket her kan vælges i 6 forskellige størrelser, som strækker sig fra 3 mm. - 10 mm. Du vælger selv din størrelse i boksen herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-19
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Horn
Farve Sort
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Håndskåret englevinge af horn
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.