Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kateter til piercingnål

Lagerstatus: På lager

5,00 DKK

* Påkrævede felter

For at købe dette produkt skal du have en erhvervskonto. Log ind på din erhvervskonto eller kontakt kundeservice hvis du er en registreret piercer og endnu ikke har en konto, men ønsker de fordele en erhvervskonto giver.
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du bruger almindelige piercingnåle uden kateter, kan du her tilkøbe et kateter der passer til din nål. Med et kateter er det noget nemmere at isætte piercingsmykket efter nålen er ført igennem hullet.

Før nålen gennem huden, påsæt katetret, før katetret gennem hullet og sæt smykket ind i den anden ende af katetret og før så hele katetret og smykket gennem hullet. Så sidder smykket hvor det skal.

Vælg mellem størrelserne, som passer til smykker på 1,2 mm. eller 1,6 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-25
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 40 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kateter til piercingnål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images