Næseskrue af titanium i flere designs

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Trænger du til noget nyt og lækkert til din næsepiercing? Så er du landet det helt rette sted, for her kan du nemlig forkæle dig selv, med en virkelig flot og kvalitetsbevidst næseskrue. Materialet er titanium, som er et af de reneste materialer, dine piercingsmykker kan komme i nærheden af. Titanium er desuden helt fri for nikkel, så det er tilmed et yderst godt valg, for allergikere.

Næseskruen er et smykke som skal lirkes forsigtigt ind på plads, i din næsepiercing. Når først den sidder der, kan den praktisk talt ikke falde ud af sig selv. Den bøjede del af smykket, lægger sig fladt op af næseborets inderside, således at der ikke er nogle former for stikkende dele derinde. Skulle du f.eks. få et slag på næsen, er der altså ikke nogen stav som kan stikke dig på indersiden, så sikkerheden er også helt i top, når det kommer til næseskruens unikke design.

Dette dejlige næsesmykke, kan fås i tre forskellige varianter, med hvert sit stålblanke og tidløse design. Du vælger frit mellem den klassiske lille kugle som man aldrig går galt i byen med, den knap så fyldige halvkugle, eller den lidt mere kække spike model. Alle tre er lige flotte, men med hvert sit eget udtryk i designet, så vælg den der tiltaler dig og din personlighed mest.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-138
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af titanium i flere designs
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.