Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næseskrue af titanium i flere designs

69,00 kr
På lager

Trænger du til noget nyt og lækkert til din næsepiercing? Så er du landet det helt rette sted, for her kan du nemlig forkæle dig selv, med en virkelig flot og kvalitetsbevidst næseskrue. Materialet er titanium, som er et af de reneste materialer, dine piercingsmykker kan komme i nærheden af. Titanium er desuden helt fri for nikkel, så det er tilmed et yderst godt valg, for allergikere.

Næseskruen er et smykke som skal lirkes forsigtigt ind på plads, i din næsepiercing. Når først den sidder der, kan den praktisk talt ikke falde ud af sig selv. Den bøjede del af smykket, lægger sig fladt op af næseborets inderside, således at der ikke er nogle former for stikkende dele derinde. Skulle du f.eks. få et slag på næsen, er der altså ikke nogen stav som kan stikke dig på indersiden, så sikkerheden er også helt i top, når det kommer til næseskruens unikke design.

Dette dejlige næsesmykke, kan fås i tre forskellige varianter, med hvert sit stålblanke og tidløse design. Du vælger frit mellem den klassiske lille kugle som man aldrig går galt i byen med, den knap så fyldige halvkugle, eller den lidt mere kække spike model. Alle tre er lige flotte, men med hvert sit eget udtryk i designet, så vælg den der tiltaler dig og din personlighed mest.

Detaljer
NavnNæseskrue af titanium i flere designs
SKUNose-138
Trådtykkelse1 mm.
TypeNæseskrue
PlaceringConch, Næsefløj
Længde6 mm.
MaterialeTitanium
Kuglestørrelse2 mm.
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næseskrue af titanium i flere designs
Din bedømmelse
Næseskrue af titanium i flere designs