Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Lige stav med metalliske kugler

29,00 kr
På lager

Med denne lige stav får du både et meget simpelt og elegant smykke, men samtidigt også et meget iøjnefaldende smykke. Kuglerne der sidder på smykket skaber nemlig et stort blikfang med de mange farver og glans. Kuglerne er nemlig blevet belagt for både at ændre farven på dem, men også give et metallisk look - det er også herfra, at kuglerne får sit skinnende udseende. Kuglerne måler 6 mm, så de har god plads at kunne folde sig ud på og vise sig fra deres bedste side.

Staven er dog ikke blevet belagt, så den vil være blank uanset, hvilken farve du vælger til kuglerne. Den blanke farve på staven passer dog også utroligt godt til alle varianterne af kuglerne. Staven måler 1.6 mm i trådtykkelse, hvilket betyder, at den for eksempel kunne være god til en brystpiercing. Men den kan selvfølgelig også bruges til mange andre piercinger, så længe målene på smykket passer til målene på din piercing.

Af erfaring anbefaler vi ikke at dette smykke bruges i munden, da slag mod tænderne og generel leg med kuglerne vil få belægningen til at falde af.

Detaljer
NavnLige stav med metalliske kugler
SKUBarbell-186
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeLige stav
PlaceringNipple
Længde16 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse6 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kuglerne
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lige stav med metalliske kugler
Din bedømmelse
Lige stav med metalliske kugler