Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Kuglering af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

449,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smuk og enkelt udført kuglering i det helt klassiske design, men her af 14 karat guld i stedet for de mere gængse materialevalg, som typisk ses brugt til kugleringe. Kugleringe er et meget populært valg på grund af det simple design uden skruedele eller gevind, hvor der ellers ofte samler sig skidt og bakterier. Kuglen sidder ganske enkelt fast ved at den sidder i spænd i mellem de to stærke trådender. Kuglen klikkes på plads via to små fordybninger i siden af kuglen, som ringen glides ind i og når først den sidder der, så sidder den rigtig godt fast.

Kugleringe kan bruges rigtig mange steder, som bl.a. øjenbrynspiercinger, brystpiercinger og læbepiercinger. De kan også bruges til både tragus og helix og har virkelig et sandt hav af anvendelsesmuligheder.

De kugleringe som har en trådtykkelse på 1 mm. samt 1,2 mm. har en kuglestørrelse på 3 mm., mens ringene som er oppe i en trådtykkelse på 1,6 mm. har en kuglestørrelse på 4 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.