Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med sten i mange forskellige farver

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Den her piercingring er en af de lidt mere ekstravagente ringe - med sine mange farver på sten, materialefarver og trådtykkelser kan du skabe din helt egen yndlings udgave af ringen.

Smykket er lavet af messing og belagt med forskellige belægninger, alt efter hvilken farve du vælger til selve ringen. Guld udgaverne af ringen er eksempelvis belagt med 14 karat guld. Du kan som sagt også vælge mellem flere farver på stenene, der sidder på smykket - vælg blandt andet mellem rød, blå og klar.

På grund af de mange forskellige trådtykkelser du kan vælge mellem er det også muligt at bruge dette smykke i flere forskellige piercinger. Den kan eksempelvis bruge i en næsepiercing eller i en læbepiercing - så længe målene tillader det så er det kun fantasien der sætter grænser.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-136
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med sten i mange forskellige farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images