Ørepiercing med skull

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Superfedt skull, monteret på en 6 mm. stav med en 4 mm. låsekugle bagpå. Brug smykket hvis du er piercet så et smykke med en trådtykkelse passer og hvor de oplyste mål også passer ind. Det kunne f.eks. være i tragus, i helix eller blot i øreflippen. Uanset hvor du placerer smykket, vil det se råt og rocket ud med dette stenbesatte skull.

Staven er fastgjort i hovedets øvre del, som også ses på det ene produktbillede. Hovedet er udstyret med små kugler, blandet med mikrosmå klare sten, som får hele smykket til at glimte når lyset rammer de facetterede sten. Staven og låsekuglen er lavet af kirurgisk stål og selve hovedet af farvet messing. Hovedet har nedadvendte øjenbryn, som sammen de manglende øjne får skull'et til at se en anelse mut ud, for ikke at sige rasende.

Bagsiden af dette skull, er helt fladt, så det vil lægge sig pænt og fladt op ad din hud, når først smykket sidder hvor det skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Farve Blank
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørepiercing med skull
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.