Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Tapers Tapers

Tapers

Vis din individualitet, og løft din stil med vores udvalg af betagende tapers

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Diameter på stretch

13 varer

Sorter efter
 1. Taper til stretching i valgfri farve
  19,00 kr
 2. C-formet taper med dobbelt o-ring
  49,00 kr
 3. Spiralformet taper i valgfri farve
  29,00 kr
 4. Tapersæt af akryl
  129,00 kr
 5. Titaniumsbelagt taper
  59,00 kr
 6. Tapersæt i etui
  399,00 kr
 7. C-formet taper af akryl
  39,00 kr
 8. Taper af kirurgisk stål
  49,00 kr
 9. C-formet taper i akryl med abalone og o-ringe
  169,00 kr
 10. Spiraltaper af kirurgisk stål
  99,00 kr
 11. Taper i sort med hvidt mønster og dobbelt o-ring
  19,00 kr
pr. side

Tapers Stretching-smykker

Taper-smykker er sin helt egen verden. De er fantastiske at have på bare for udseendets skyld, men de har også en praktisk funktion: at hjælpe dig med at strække din piercing. Tapers kommer i mange former og farver, så du er velkommen til at dykke ned i vores samling efter netop den (eller det sæt), der taler allermest til dig. Du vil elske, hvordan disse skønheder ser ud på dig, og hvordan de lader dig øge størrelsen på din øre-stretching. Vælg dine favoritter i dag, modtag dem snart, og begynd dit stretching-eventyr.

Tapers til at strække ører er belejligt nok opkaldt efter deres kileform, der starter som et smalt punkt og vokser sig tykkere langs smykkets længde. Derfor tjener de som et brugervenligt redskab til at forstørre din ørepiercing. Ved at have en taper på, der er lidt for stor til din nuværende piercingstørrelse, kan du få piercingen til at udvide sig, da din hud vil strække sig og tilpasse sig over tid. Og når du har opnået den næste størrelse, kan du skifte til en større taper og fortsætte processen, som det passer dig.

Taper StretchingTaper Stretching

Det er afgørende, at du ikke haster igennem stretching-processen! Du er nødt til at give din krop den tid, som den har brug for til at tilpasse sig fuldstændigt til den nye piercingstørrelse, før du går videre, og du må aldrig tage for stort et spring på én gang. Udvid kun din stretching i små intervaller, og tag dig god tid, før du fortsætter til det næste trin. Afhængigt af din piercingstørrelse, og hvor meget du ønsker at strække den, vil en enkelt taper derfor ikke få dig fra nul til hundrede. Overvej at købe et tapersæt med flere tapers i forskellige størrelser, så du har et større spænd at arbejde med til dine stretching-ambitioner. Dette ene køb er en god investering sammenlignet med at købe en taper ad gangen. I ét sæt får du alt, hvad du skal bruge.

Stretch SmykkerStretch Smykker

Lige så gode som de er til at skabe din stretching, lever vores øre-tapers også op til dine fashion-behov. Der er mange slags tapers og rigeligt med materialer at vælge imellem, og de ser alle sammen skønne ud. Et populært valg er en spiral-taper, en hvirvelvind af stil og garanteret blikfang. Her er en funky spiral lavet af kirurgisk stål, der får lyset til at spille på dens kurver i hypnotiske mønstre. Et andet cool design er den C-formede taper, der opererer med symmetri, da den har to spidse ender og den tykkeste del i midten. Og selvfølgelig er der den klassiske taper, en lige kileformet stav, der er lige så tidløs, som den er praktisk. Prøv en belagt med titanium for lidt ekstra klasse.

Så hvad venter du på? Spring ud i det, og opdag dine nye taper-skatte, der scorer toppoint på både funktion og form.

Stretch ØreringeStretch Øreringe

FAQ

Hvordan bruger jeg tapers til at trække min piercing?

Først og fremmest skal du kun prøve at strække en piercing, der allerede er fuldt helet.

Før du sætter din taper i, er det en god ide at løsne din hud op ved at vaske den med varmt vand. Husk at vaske dine hænder først. Næste trin er at lubrikere taperen med en smule jojoba-olie og skubbe den igennem din piercing. Så snart du mærker modstand, har taperen nået det punkt, hvor den er lidt for stor til din nuværende piercingstørrelse. Det pres vil få din hud til at tilpasse sig ved at forstørre piercinghullet.

Bær taperen sådan, indtil din øreflip har vænnet sig til strækket, og så kan du fortsætte til næste størrelse. Ved at have tykkere og tykkere tapers på, strækker du langsomt piercingen. Nøgleordet er ‘langsomt’. Vi kan ikke understrege nok, at det er en langvarig proces, der kræver, at du er tålmodig og lytter til din krop. Du kommer til at være øm, men processen skal på intet tidspunkt ikke gøre ondt, så hvis den gør, betyder det, at du har været for hurtig til at øge taper-størrelsen, før din krop var klar.

Hvilken størrelse taper skal jeg starte med?

Vores mindste tapers måler 1,6 mm i tykkelsen, hvilket er den gennemsnitlige størrelse på en øreflippiercing. Når du først begynder din stretching-rejse, så brug en taper, hvis mindste del passer til din faktiske piercingstørrelse. Ved så at bære taperen i dens tykke ende har du råderum til at forstørre hullet. Når du har opnået en piercingstørrelse, der matcher taperens største del, men du ønsker at blive ved med at strække, starter du bare forfra med en anden, større taper.

Spiral TapersSpiral Tapers

Hvor længe skal jeg lade tapers sidde, før jeg skifter til plugs?

Når dine taper-smykker har hjulpet dig med at opnå din ønskede piercingstørrelse, kan du skifte over til en lækker plug. Du behøver ikke vente på, at din stretching heler, før du skifter smykke. Hvis du lader taperen sidde i for længe, kan dens vægt faktisk blive ved med at strække dit piercinghul ud over den ønskede størrelse. Det kan tilmed være lidt ubehageligt, da taperens vægt er ujævnt fordelt. Derfor hjælper det helingsprocessen at skifte til en plug, så snart din stretching er fuldført.

Hvad er det bedste materiale til stretching-smykker?

Selvom tapers ser ret cool ud, er nogle af vores tunge og ikke tiltænkt at have på bare for et syns skyld. De er lavet til at strække dit piercinghul, hvorefter du skifter til andre smykker. De fleste er lavet af kirurgisk stål, som er let at sterilisere og indføre i din piercing. Nogle af vores stål-tapers er hule og belagt med titanium for at reducere vægten.

Vi har også akryl-tapers, der kan bæres i længere tid ad gangen takket være deres lette vægt. Til gengæld er dette materiale ikke lige så glat som stål, så stretching-processen er ikke helt lige så gnidningsfri.