Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Titaniumsbelagt taper

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du overvejet at stretche dit øre eller er du allerede godt i gang? Hvis ja, så bør du tage et kig på disse tapers, som fås i størrelser fra 1,6 mm. og op til 8 mm.

Taperen er lavet af kirurgisk stål og har efterfølgende fået en flot sort titaniumsbelægning. Der er altså her tale om et kvalitetsværktøj til stretching, så hvis du ikek vil gå ned på dit stretchingudstyr, så er denne taper et rigtigt godt valg.
Uanset hvilken størrelse du vælger, kommer den med to medfølgende o-ringe, så den ikke falder ud af øret ukontrolleret.

Er du helt ny til stretching, så vælg den mindste model på 1,6 mm. og køb evt. noget smørende middel - Så glider taperen lettere gennem hullet. Og husk, at det at stretche ikke skal gøre ondt. Så lyt til dit øre og gå forsigtigt frem - Det giver også det pæneste hul i sidste ende.

Modellen her findes også uden den sorte titaniumsbelægning, både som individuelle tapers eller som et helt tapersæt med 9 tapers fra 1,6 mm. - 10 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Sort
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Titaniumsbelagt taper
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images