Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: Ikke på lager

549,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Sød og yndig buet stav af 14 karat guld med en smuk sten i den ene ende. Stenen er let aflang og bliver holdt fast af fire små fangarme som griber rundt om den bagfra. På den måde er den i langt mindre risiko for at falde ud, end hvis den f.eks. blot var limet fast. Du vælger selv om du vil have din nye guldstav med en klar eller en lyserød sten.

En buet stav kan bruges i adskillige typer piercinger. Mange bruger dem eksempelvis i deres øjenbrynspiercing da den er formet perfekt til dette formål. Men den er nu lige så velegnet i intimpiercinger, eller ethvert andet sted hvor målene og designet passer ind.

Så hvis du leder efter den perfekte gave, enten til dig selv eller en anden du holder af, så vil denne klassiske buede stav med sten være et oplagt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-58
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale 14 kt. guld
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.