Buet stav af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elegant luksusstav i det kendte buede design som du nok allerede kender men her lavet af 14 karat ægte guld. Selve designet er lige så enkelt og multi-anvendeligt som altid med de buede stave og du vælger selv både trådtykkelse, længde samt kuglestørrelse.

En buet stav er et mangfoldigt smykke som kan bruges rigtig mange steder på kroppen samt på flere forskellige måder. Det som er vigtigt er at du er opmærksom på at vælge en passende størrelse i forhold til hvor du ønsker at bruge din stav. Nogle af de mest brugte placeringer til buede stave er f.eks. brystpiercinger, øjenbrynspiercinger, rook, daith, samt intimpiercinger. Hvis du eksempelvis ønsker at bruge din stav i øjenbrynet så er det stort set altid trådtykkelse 1,2 man vælger og som regel med en længde på 8 mm. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du bør købe til lige præcis din piercing, så tag evt. et kig på vores piercingoversigt som gennemgår alle de forskellige typer piercinger. Her vil du hurtigt kunne se om der er et typisk standard mål for lige netop din type piercing.

Så hvis du enten vil forkæle dig selv eller en du holder af af så skynd dig at lægge denne smukke guld stav i din kurv.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-57
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Buet stav
Karakter
Glimrende smykke, god kvalitet og ikke mindst en service i den høje enden. Bedømt af Peter
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images