Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hjerte til ørepiercing

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 21,75 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du et smykke som er lidt ud over det normale, men samtidig har designet og kvaliteten med sig, så er vi sikkre på at dette smykke vil kunne falde i din smag. Smykket er udformet som et hjerte og er lavet af ægte kirurgisk stål som er perfekt til piercingsmykker.

Hjertet åbnes og lukkes ved at twiste smykket, hvorefter den sættes ind i øret i f.eks. en traguspiercing, som det ses på produktbilledet eller i en helixpiercing. Derefter twistes hjertet på plads igen og falder ikke ud.

Da ringen er lavet af kirurgisk stål, er den utrolig let og og sikker at bruge - Tilføj blot din ønskede farve til kurven herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 11 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 11 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Super fint og smukt smykke
Karakter
Den er nem at sætte i, dog hvis man har den i øreflippen kan det godt nive lidt hvis lukningen er i selve "hullet" men ellers super smukt og dejligt smykke! Super glad for det Bedømt af Nicole
Flot og nem
Karakter
Virkelig sød piercing, nem at få i og flot at se på! Bedømt af MissJackieA
Fedt fedt fedt
Karakter
Sjov og anderledes smykke, som jeg i hvert fald ikke har set før. Ser skide godt ud som helix. Bedømt af Lotte
Fint smykke
Karakter
Bare ærgerligt at man ikke rigtig kan se formen når man har den i og så synes jeg det er meget stramt at åbne/lukke. Tror ikke den kommer op af skuffen Bedømt af Dani
Lækkert alternativt smykke
Karakter
Super lækkert smykke og rigtig pænt! Ganske billigt til kvaliteten.
Smykket er en smule sejt at åbne, men det er kun en fordel for så er man sikker på at den ikke går så let op hvis man skulle komme i karambolage med den.
Super lækker piercing og dejlig at have i også.
Bedømt af Sofie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerte til ørepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.