Navlepiercing af 14 karat guld med hjertesten

Lagerstatus: På lager

999,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er på udkig efter en klassisk og feminin navlepiercing af ægte guld, så tag et kig på denne yndige sag. Her får du topklasse kvalitet med et smykke af 14 karat guld som er holdt i et enkelt, men samtidig også super yndigt design. Denne smukke navlepiercing af guld med det funklende hjerte som bundkugle, vil være enhver piges drøm.

Du kan vælge dette smykke med den klare sten som især understreger den klassiske del af designet, eller du kan vælge den lyserøde variant som lægger ekstra vægt på det feminine præg. Det er kun et spørgsmål om personlig smag, da begge varianter er lige søde på hver sin måde.

Uanset hvilken variant du vælger, er topkuglen udstyret med en lille klar sten. Så hvis du vælger den med det lyserøde hjerte, vil topkuglen altså også være klar.

Vælg din foretrukne variant i boksen over teksten her, og læg din nye navlepiercing i kurven så du kan gå videre til selve bestillingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.