Næsepiercing med reflekterende sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du leder efter en næsepiercing, der kan fange folks opmærksomhed - så må denne næsepiercing med reflekterende sten være noget for dig.

Stenen der sidder i smykket vil vise et utroligt flot farvespil, når den fanger noget lys. Ikke nok med det, så kan du også vælge mellem flere farver på stenen - du kan eksempelvis få en blå sten, eller en grøn sten. Der er mange muligheder, så det gælder blot om at du vælger din favorit farve ud fra udvalget.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og er blevet belagt med forskellige farver alt efter, hvilken udgave af smykket du vælger. Vælger du eksempelvis en sort udgave, så er den sjovt nok blevet belagt med en sort farve. Her har du også muligheden for at vælge din favorit farve på materiale, og derved skabe den farvekombination du synes bedst om.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-219
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing med reflekterende sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.