Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med turkis blomst

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en flot tunnel til dit stretchede øre? Så se med her! Denne tunnel er lavet af kirurgisk stål, med en front, der er lavet af messing. Fronten er blevet formet som en blomst, hvor hver af blomstens blade har fået påsat en turkis sten. Midten af blomsten har også fået påsat nogle turkise sten - stenene er placeret i en cirkel, hvor der i midten af cirklen også sidder en turkis sten.

Denne tunnel er en såkaldt "dobbel-flared" tunnel, hvilket betyder at den har en forhøjet kant på bagenden af smykket. Smykket sættes i ved at krænge smykket gennem det strechede øre - det er en smule svære, men når det først sidder i, så sidder det også perfekt. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser lige fra 6 mm. til 16 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-151
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 14 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med turkis blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.