Tungepiercing med press fit krystal i toppen

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tungepiercing er i topkuglen forsynet med en krystal. Krystallen kan, hvis du vælger den blanke sølvfarvede udgave, vælges i flere forskellige farver. Stenen er en såkaldt press fit sten, som kort sagt betyder at der ikke er brugt lim til at fæstne den. Metallet der er rundt om stenen er blevet presset mod stenen, så stenen ikke kan falde ud.

Stenen er placeret som en omvendt facetskåret diamant. Dvs. diamantens spidse ende er opadpegende i dette tilfælde, hvilket godt kan irritere hvis du kører smykket mod ganen. Bemærk også at kanten på metallet gør højere op end krystallens kant, så der er også en skarp kant at tage hensyn til.

Smykket kan som skrevet vælges i flere forskellige farver. Smykket er blevet farvet ved hjælp af PVD, som er en yderst holdbar belægning.
Du kan både skrue top- og bundkugle af, så har du en kortere eller længere stav er det også muligt at udskifte den.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Stentype Krystal
Kuglestørrelse 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med press fit krystal i toppen
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.