Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Stav af titanium med indvendigt gevind og 4 sten

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne stav er udstyret med et indvendigt gevind, der skal minimere risikoen for indvendige rifter i din piercing. samtidig er den lavet af titanium, som er noget af det bedste du kan bruge som smykke, da det ikke indeholder nikkel. Staven har et gevind i hver ende, så du kan, hvis du får brug for det, skifte både front, bagkugle eller stav, så du får et smykke der passer præcis til dig.

Fronten består af en lille klynge af små sten. De to i siderne har samme størrelse, den nederste er en anelse større og den øverste sten er størst. Selvom de er forskellige i størrelsen, er de placeret meget symmetrisk. Brug smykket i en ørepeircing, f.eks. i tragus eller helix. Du vælger selv farven på dine sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-200
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stav af titanium med indvendigt gevind og 4 sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.