15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Septumpiercing af 14 karat guld med snoet design-30%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

531,30 kr Fra 759,00 kr -30%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Når kun det bedste er godt nok, så vil denne super flotte septumpiercing af det pureste guld, være det helt rigtige valg. Der er tale om et sandt kvalitetssmykke af ægte 14 karat guld, hvor der frit kan vælges mellem de to guldvarianter, almindeligt guld eller hvidguld. Vælger du hvidguldsmodellen, får du et smykke i et smukt stålblankt look, som bærer en tidløs stil med sig. Vælger du derimod den almidelige guldvariant, får du et traditionelt guldsmykke, med den velkendte varme glød, som kendetegner guldsmykker.

Denne septumpiercing er formet som en ring, der er brudt i den ene side. Den er super nem og brugervenlig at få i og ud, idet ringen blot skal have et lille vrid, hvorefter den føres gennem din piercing. Bagefter klemmes ringens to ender blot sammen igen, og smykket sidder nu som det skal. Træk endelig ikke enderne fra hinanden, da det ædelægger ringen - De skal "twistes" fra hinanden.

Smykket er dekoreret med en smuk klar sten forneden, hvor selve ringen også fremstår i et lækkert snoet design. Den snoede kant går hele vejen rundt om den klare sten, og rammer den således ind på smukkeste vis.

Detaljer
NavnSeptumpiercing af 14 karat guld med snoet design
SKUNose-139
Kampagne-30%
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeTwist
TypeSeptumring
PlaceringSeptum
Diameter på ring10 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Septumpiercing af 14 karat guld med snoet design
Din bedømmelse
Septumpiercing af 14 karat guld med snoet design