Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Selvlysende labret

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 21,75 DKK

Er du allergiker, bør du anvende titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette piercingsmykke er lavet i kirurgisk stål og har en kugle der er lavet af akryl. Akrylen har fået pigmenter i sig, som gør at kuglen vil gløde i mørke, hvis den bliver opladet under kraftig lys. Forvent ikke at du med denne labret kan erstatte en lommelygte, for så kraftigt lyser den ikke.
Den er dog alligevel et sjovt indslag ved festlige lejligheder eller under dynen i soveværelset.

Smykket kan vælges i flere forskellige længder - Den mest normale er dog 8 mm. Har du tykke læber kan du dog med fordel vælg en længere stav og modsat hvis du har tynde læber, vælg da en kortere stav. Uanset hvilken længde du vælger, vil du altid få det sikre materiale, kirurgisk stål, som er det mest anvendte materiale i piercingbranchen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-46
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Selvlysende?
Karakter
Den er utrolig pæn, farverne er fine og den sidder godt, kuglerne falder heller ikke ud! Og den er virkelig god til mig fordi jeg har brug for at de sidder godt. Det selvlysende er ikke så kraftigt men den er ellers perfekt til prisen og er bestemt ikke noget jeg fortryder.
Anbefales!
Bedømt af Beate
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Selvlysende labret
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.