SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med antikt skjold

89,00 kr
På lager

Toplækker luksus for alle pengene, er lige præcis hvad du får, når du køber denne imponerende flotte navlepiercing. Smykket er lavet af kirurgisk stål, som er et skønt blankt og yderst robust materiale, der ikke bliver grimt eller ændrer farve med tiden.

Den skønne navlepiercing er udstyret med en turkis sten i topkuglen, som passer perfekt til den turkise centersten, lidt længere nede. Hernede ser du nemlig et helt skjold, som er lavet i gammel antik stil, i stedet for blot den sædvanlige bundkugle. Skjoldet har fået en flot sort finish, som giver en meget tydelig kontrast, til det smukke mønster af stenringe.

Tæt rundt om den turkise centersten, ses en ring af bittesmå klare sten. Udenom den ses så en ring af lidt større klare sten med en smuk stjerneform. Herefter kommer der en blank stålring, mens skjoldet til sidst afsluttes med en tofarvet kant i blank og sort.

Alt i alt et virkelig flot smykke som er designet i en elegant antik stil, til hende som elsker smykker med masser af sjæl.

Detaljer
NavnNavlepiercing med antikt skjold
SKUBelly-390
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde27 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med antikt skjold
Din bedømmelse
Navlepiercing med antikt skjold