Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med mange sten og hjertevedhæng

Lagerstatus: På lager

1.799,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en virkelig smuk og meget eksklusiv navlepiercing af 14 karat guld, hvor der bestemt ikke er sparet på noget som helst. Smykket består af en almindelig stav med top- samt bundkugle, som begge er udstyret med en flot klar sten, samt et helt unikt vedhæng der lyser langt væk af luksus.

Det smukke vedhæng, som er meget detaljeret udført, er et sandt overflødighedshorn af vidunderlige mønstre og smukke glimtende sten. Vedhænget er designet så det former et dobbelthjerte med en en masse små udskårede mønstre samt små "kroge" som er formet direkte ud af guldet. Fem af de små kroge er formet så de er helt lukkede, og kan dermed bruges til at hænge de fem klare dråbeformede sten som hænger løst ned fra hjerterne, som ekstra små vedhæng.

Inde i det øverste hjerte sidder der desuden en stor flot klar sten som selvfølgelig matcher alle de andre klare sten i smykket. Det hele er faktisk så gennemført i denne navlepiercing som har krævet en meget rolig hånd under selve designprocessen. Alt i alt får du luksus for alle pengene i denne fantastisk flotte navlepiercing så hvis du er en af dem som synes at kun det bedste er godt nok, så har du hermed fundet det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-199
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 42 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 23 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med mange sten og hjertevedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.