Udsalg på hele sitet

Indlæser...

Navlepiercing af 14 karat guld med mange sten og hjertevedhæng20%

1.439,20 kr Fra 1.799,00 kr 20%
På lager

Her ser du en virkelig smuk og meget eksklusiv navlepiercing af 14 karat guld, hvor der bestemt ikke er sparet på noget som helst. Smykket består af en almindelig stav med top- samt bundkugle, som begge er udstyret med en flot klar sten, samt et helt unikt vedhæng der lyser langt væk af luksus.

Det smukke vedhæng, som er meget detaljeret udført, er et sandt overflødighedshorn af vidunderlige mønstre og smukke glimtende sten. Vedhænget er designet så det former et dobbelthjerte med en en masse små udskårede mønstre samt små "kroge" som er formet direkte ud af guldet. Fem af de små kroge er formet så de er helt lukkede, og kan dermed bruges til at hænge de fem klare dråbeformede sten som hænger løst ned fra hjerterne, som ekstra små vedhæng.

Inde i det øverste hjerte sidder der desuden en stor flot klar sten som selvfølgelig matcher alle de andre klare sten i smykket. Det hele er faktisk så gennemført i denne navlepiercing som har krævet en meget rolig hånd under selve designprocessen. Alt i alt får du luksus for alle pengene i denne fantastisk flotte navlepiercing så hvis du er en af dem som synes at kun det bedste er godt nok, så har du hermed fundet det.

Detaljer
SKUBelly-199
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav med vedhæng
PlaceringNavle
Længde10 mm.
Kuglestørrelse4 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Samlet længde42 mm.
Vedhængslængde23 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing af 14 karat guld med mange sten og hjertevedhæng
Din bedømmelse
Navlepiercing af 14 karat guld med mange sten og hjertevedhæng