Navlepiercing af 14 karat guld med guldsmed og kuglevedhæng

Lagerstatus: På lager

1.599,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget speciel navlepiercing til dig som godt kan lide at skille dig lidt ud fra mængden. Der er her tale om et smykke i ægte 14 karat guld men i stedet for de mere gængse motiver som blomster eller hjerter, er motivet her noget så speciet som en guldsmed.

Guldsmeden er karakteriseret ved sin aflange krop samt to sæt stærke transparante vinger der bærer den hurtigt og sikkert gennem luften. Faktisk så er guldsmeden blandt de hurtigst flyvende insekter i hele verden og kan komme op på en fart af 10-15 meter i sekundet. Der findes et sandt hav af forskellige arter i lige så mange forskellige smukke farver så guldsmeden på smykket her er ganske enkelt repræsentant for dem alle med sin transparente farve i de klare sten. Halen er dog markeret som 3 små guldkugler under de 3 midterste sten som udgør kroppen.

Guldsmeden udgør selve bundkuglen i dette design mens topkuglen er almindelig rund og med en klar sten. Der hænger en perlerække af af guld ned fra hver bagvinge, som begge ender i en stor "tung" æggeformet sten. Ud over at være genial udsmykning symboliserer de to tunge æg også guldsmedens store styrke.

Hvis du kan relatere til begreber som fart, skønhed og styrke, så er dette smykke med den smukke guldsmed helt perfekt til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-325
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med guldsmed og kuglevedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.