Navlepiercing af 14 karat guld med dråbe og kors

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.599,00 DKK

Nu kun: 1.279,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget smuk og super elegant navlepiercing af 14 karat guld med vedhæng i et tidløst design. Her har du navlepiercingen som kan bruges af stort set alle netop pga. dets klassiske og tidløse design. Selve bundkuglen i smykket er udformet som en stor tung regndråbe der glimter i solen. Nedenunder dråben følger 3 små guldringe der fungerer som overgang til det elegante kors som pryder den nederste del af smykket.

Korset er en hel historie for sig selv, for selv om et kors almindeligvist er at betragte som et meget enkelt motiv, så er der her kælet så meget for detaljerne at korset er alt andet end simpelt. Den øverste del er designet som en smuk blomst med fire aflange sten der formet som blomsterblade. Under det nederste blad er der så påsat en ekstra lille guldring som det sidste og femte blad hænger fra. Havde det sidste blad ikke været der havde motivet blot forestillet en smuk blomst med 4 blade, men fordi det sidste blad er sat på, bliver det både til en blomst samt et kors på samme tid.

Alt i alt et meget raffineret smykke i et yderst gennemtænkt design som med sin tidløshed tåler tidens tand i enhver kvindes smykkeskrin.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-233
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med dråbe og kors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.