Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hanger af træ med ornamentisk udskæring

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stretching og træ er en af de bedste kombinationer der findes, når man taler om smykker til stretching.

Dette piercingsmykke går under navnet "hanger", da det ligesom hænger ned fra øreflippen. Samtidig er det ikke en taper, altså et værktøj til stretching, men derimod et decideret smykke, som skal bruges efter man har stretchet op til den ønskede størrelse.

Hangeren er lavet af et stykke træ, som derefter er kommet i hænderne på en dygtig kunstner, som har lavet de flotte ornamentiske udksæringer, som er ens på begge sider.
Da materialet er træ, kan der forekomme farve- og strukturforeskelle, men bestiller du mere end én, gør vi vores bedste for at afsende to der matcher hinanden bedst muligt.

Bestil derfor trygt din næste hanger her på shoppen, allerede i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Brun
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hanger af træ med ornamentisk udskæring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.