Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hanger af ben med svane

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

På denne side finder du en utroligt flot og detaljeret hanger, der er designet som en elegant svane. Hangeren er lavet af ben, og den er blevet håndskåret - derfor kan der også forekomme små variationer i de forskellige enheder. Begge sider af hangeren er udskåret på denne måde. Det betyder, at du kan bruge hangeren i begge ører, uden du kommer til at gemme designet væk ved at smykket vender forkert. Smykket fås i størrelser fra 2 mm. og helt op til 8 mm. i diameter.

Svanen er udstyret med to flotte vinger på hver side af kroppen samt en ekstraordinær halefjer bagtil. Der er virkelig blevet kælet for detaljerne på dette smykke og kreativiteten er også at se. Hele hangeren er faktisk formet til en svane, lige fra designet i bunden, til den del der skal igennem øret, som forestiller svanens lange, elegante hals samt hoved.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-42
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Ben
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hanger af ben med svane
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.