Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel og opaler

Lagerstatus: På lager

Pris: 719,00 DKK

Nu kun: 575,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Opaler har altid være eftertragtet til smykkebrug. Desværre er ægte opaler ikke særligt velegnede til formålet, da de er forholdsvis porøse. Det er dog ikke noget du skal bekymre dig om ved dette smykke, da opalerne er syntetiske. De er dog så naturtro at det ikke er noget man ser.

Opalerne sidder her i den nedre del af ringen, modsat delen der kan vippes op via hængslet, som du også kan se på billederne herover.
Hængslet fungerer sådan, at delen der kan vippes, er forbundet til resten af ringen med et lille hængsel i den ene ende. Den anden ende har en lille knop, som passer ned i ringens modsatte ende, så den sidder i spænd. Du åbner og lukker smykket ved at trække disse to ender let fra hinanden, så knoppen hopper ud fra ringen.

Ringen her måler 1,2 mm. i tykkelsen og findes i tre diametre og to forskellige guldvarianter, som er henholdsvis 14 karat hvidguld og 14 karat almindelig gul guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-148
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Hængsel
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel og opaler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.