Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel og opaler

Lagerstatus: På lager

719,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Opaler har altid være eftertragtet til smykkebrug. Desværre er ægte opaler ikke særligt velegnede til formålet, da de er forholdsvis porøse. Det er dog ikke noget du skal bekymre dig om ved dette smykke, da opalerne er syntetiske. De er dog så naturtro at det ikke er noget man ser.

Opalerne sidder her i den nedre del af ringen, modsat delen der kan vippes op via hængslet, som du også kan se på billederne herover.
Hængslet fungerer sådan, at delen der kan vippes, er forbundet til resten af ringen med et lille hængsel i den ene ende. Den anden ende har en lille knop, som passer ned i ringens modsatte ende, så den sidder i spænd. Du åbner og lukker smykket ved at trække disse to ender let fra hinanden, så knoppen hopper ud fra ringen.

Ringen her måler 1,2 mm. i tykkelsen og findes i tre diametre og to forskellige guldvarianter, som er henholdsvis 14 karat hvidguld og 14 karat almindelig gul guld.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-148
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel og opaler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.