8 Navlepiercinger

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Tænker du også at det ville være rart at have flere navlepiercinger end bare én eller to man kan skifte imellem? I så fald så er dette pakke-tilbud til netop dig!

De 8 navlepiercinger du ser her i tilbudet er alle lavet med bløde teflon stave og akryl kugler og i flotte ens farver. Ord som simplet, stilrent og smagfuldt er lige det man kan bruge til at beskrive disse piercingsmykker.

Materialerne gør også at du uanset om du er allergiker eller ej, kan bruge smykkerne - Uden risiko for nikkel eller andet.

I denne pakke får du 8 navlepiercinger for kun 89 kr. Det er under 12 kr - stykket.

Du får en af hver, af følgende 8 farver

  • Blå
  • Gul
  • Rød
  • Sort
  • Lilla
  • Klar
  • Lyserød
  • Orange

Alt sammen pakket i en pakke.

Staven er fremstillet af det utroligt fleksible materiale teflon, og kuglerne er fremstillet af akryl.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-Pack-3
Antal enheder 8 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Blandet
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 8 Navlepiercinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.