Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med sten af opalite

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Tunnels af kirurgisk stål går man aldrig galt i byen med, de passer til stort set alt og er både tidløse samt stilrene i deres blanke design. Så hvis du er på udkig efter et flot allround smykke til dit ørestretch, er denne lækre tunnel et rigtig godt bud.

Smykket her er lavet af kirurgisk stål og er forsynet med et skruegevind således at bagsiden snildt kan skrues af, når smykket skal sættes i samt tages ud. Du behøver tilmed ikke at have et ret stort stretch, for at kunne bruge denne skønne tunnel, som fås helt ned til blot 3 mm. i diameter. Vær dog opmærksom på at jo større diameteren bliver, desto flere sten vil der også være plads til i smykket.

De smukke sten som hele kanten er dekoreret med, er lavet af noget som kaldes opalite. Det er et menneskeskabt materiale som ud over smykkebrug, også anvendes af healende samt meditative årsager. Opalite kendes også som Tiffany stenen og fås i flere forskellige flotte farver. I smykket her ses den smukke hvide variant som går i perfekt samspil med det kølige look fra det blanke stål, som stenene sidder indfattet i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-125
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Opalite
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med sten af opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images