Stor simpel endeløs ring

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen her er både større i diameter og i trådtykkelse. I hvert fald hvis man måler den med vores andre endeløse ringe. Ringen er nok primært til brug i intime piercinger, men kan naturligvis også anvendes i en ørepiercing eller andre piercinger, hvor målene og formen tillader det.

Ringen er lavet af kirurgisk stål og er meget fleksibel i metallet, selvom trådtykkelsen er større end normalt. Ringen findes med en tykkelse fra 2 mm. og en diameter op til 50 mm. Samtidig kan du også vælge mellem forskellige farver. Ringens ender er blevet let rundet, så kanterne ikke er så skarpe ved isættelse. Formen på ringen er rund, men kan pga. sin elasticitet formes så den passer bedre til din piercing. Pas dog på ikke at ændre for meget på ringen, da den hurtigt kan komme til at se deform ud. Derfor skal den også åbnes og lukkes ved at twiste den, så den får form som en twisterring. Du må ikke rive i enderne så den får form som et stor "C"

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-151
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stor simpel endeløs ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.