Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med sommerfugl

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 41,65 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Piercingringe er et meget alsidigt piercingsmykke, da man kan bruge en ring til flere forskellige typer piercinger. Man kan f.eks både bruge den i ens læbepiercing, eller i ens næsepiercing. Der er mange muligheder for placeringen af en piercingring, man skal dog bare kunne matche målene på ringen med sit piercinghul, for at sikre at smykket ser sig bedst muligt ud - det går jo ikke at ringen f.eks. er for stor og du derfor ikke kan få ringen i.

Smykket, som du i øjeblikket sidder og kigger på, er lavet af messing og belagt med en fin blank belægning. Smykket har efterfølgende fået påsat en sød lille sommerfugl på fronten, som giver smykket et flot feminint præg. Sommerfuglen har fået påsat én aflang sten på hver vinge, som sidder fint og funkler. Disse to sten sidder fast ved hjælp af den lille forhøjning øverst på vingen og i midten af sommerfuglen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-129
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med sommerfugl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images