Plug af knust glas

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen du ser på produktbilledet herover, er lavet af det pureste glas og findes i fem forskellige farver. Faktisk er det ikke glasset der er farvet, for faktisk er pluggen lavet af klar glas. Det er derimod de små revner inde i pluggen der er blevet fyldt op med farve. Hvordan de små revner er opstået, lader vi være en gåde, men fælles for alle plugs er, at alle revner drager mod centrum, som ved et skudhul i en rude. Så mon ikke en skarp genstand har fået glasset til at renve og farven efterfølgende er blevet hældt over pluggen, som så er løbet ned i revnerne. Det fede ved denne plug er, at overfladen er helt glat - Du kan altså slet ikke mærke at der er tale om knust glas, så du skal ikek være bange for at skære dig når du håndterer smykket eller går med det i øret.

Da man ikke kan styre hvordan glas revner, er alle plugs også unikke når det kommer til revner og farve. Nogle har mange revner og dermed også meget farve i sig og andre knap så mange revner. Du får dog altid hvad du bestiller, når det kommer til farve og størrelse.

Nu tænker du sikkert, at de er satans tunge at gå rundt med, når der nu er tale om glas. Men det er faktisk ikke så galt - Den mindste model på 6 mm. vejer ca. 1 gram og den største på 16 mm. vejer omkring 6 gram. Så det er ikke fordi du får ondt i nakken af at gå med disse plugs

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-161
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Glas
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af knust glas
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.