SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Plug af knust glas

55,20 kr Fra 69,00 kr
På lager

Pluggen du ser på produktbilledet herover, er lavet af det pureste glas og findes i fem forskellige farver. Faktisk er det ikke glasset der er farvet, for faktisk er pluggen lavet af klar glas. Det er derimod de små revner inde i pluggen der er blevet fyldt op med farve. Hvordan de små revner er opstået, lader vi være en gåde, men fælles for alle plugs er, at alle revner drager mod centrum, som ved et skudhul i en rude. Så mon ikke en skarp genstand har fået glasset til at renve og farven efterfølgende er blevet hældt over pluggen, som så er løbet ned i revnerne. Det fede ved denne plug er, at overfladen er helt glat - Du kan altså slet ikke mærke at der er tale om knust glas, så du skal ikek være bange for at skære dig når du håndterer smykket eller går med det i øret.

Da man ikke kan styre hvordan glas revner, er alle plugs også unikke når det kommer til revner og farve. Nogle har mange revner og dermed også meget farve i sig og andre knap så mange revner. Du får dog altid hvad du bestiller, når det kommer til farve og størrelse.

Nu tænker du sikkert, at de er satans tunge at gå rundt med, når der nu er tale om glas. Men det er faktisk ikke så galt - Den mindste model på 6 mm. vejer ca. 1 gram og den største på 16 mm. vejer omkring 6 gram. Så det er ikke fordi du får ondt i nakken af at gå med disse plugs

Detaljer
NavnPlug af knust glas
SKUPlug-161
TypePlug
MaterialeGlas
Dybde10 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af knust glas
Din bedømmelse
Plug af knust glas