Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Plug af glas med blå stjerne

Lagerstatus: På lager

Pris: 109,00 DKK

Nu kun: 76,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen her er lavet af glas, heraf navnet. Størrelserne på smykket starter fra 6 mm. og går op til 16 mm. Grunden til den store startstørrelse er simpelthen, at der skal være plads til designet der sidder på fronten af smykket. Hvis du ser på billedet lidt længere oppe, så kan du se, at smykket har en super flot stjerne på fronten. Stjernen er blå i grundfarven, men har en" aurora borealis-effekt", det vil sige, at den har en masse andre farvenuancer i sig. Man kan blandt andet se farver som lilla, gul og grøn i stjernen. Stjernen er blevet lavet med en 3D-effekt, som gør den levende og giver smykket et fedt look.

Stjernen er forholdsvis stor i forhold til den diameter som den sidder på. Så med dette smykket får du en utroligt fed og stor stjerne, som vil sidde og pynte dit stretch. Bagsiden af smykket er også farvet blå, så smykket vil både se godt ud forfra og bagfra.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 17 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Glas
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas med blå stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.