Plug af glas med blå stjerne

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen her er lavet af glas, heraf navnet. Størrelserne på smykket starter fra 6 mm. og går op til 16 mm. Grunden til den store startstørrelse er simpelthen, at der skal være plads til designet der sidder på fronten af smykket. Hvis du ser på billedet lidt længere oppe, så kan du se, at smykket har en super flot stjerne på fronten. Stjernen er blå i grundfarven, men har en" aurora borealis-effekt", det vil sige, at den har en masse andre farvenuancer i sig. Man kan blandt andet se farver som lilla, gul og grøn i stjernen. Stjernen er blevet lavet med en 3D-effekt, som gør den levende og giver smykket et fedt look.

Stjernen er forholdsvis stor i forhold til den diameter som den sidder på. Så med dette smykket får du en utroligt fed og stor stjerne, som vil sidde og pynte dit stretch. Bagsiden af smykket er også farvet blå, så smykket vil både se godt ud forfra og bagfra.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Glas
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas med blå stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.