Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl med metallisk farve

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en plug der er dejligt let at sætte i øret, let at gå med til hverdag og så fås den endda i 4 friske farver. Du vælger selv hvilken af de 4 flotte farver du ønsker i boksen ovenfor og i den størrelse du skal bruge til netop dit stretch.

Modellen har fået en flot metallisk farve, uden at du skal bekymre dig om nikkel eller lignende. For selve materialet er nemlig akryl, som ingen skadelige stoffer indeholder.

Pluggen føres let ind i et hvert stretch og sættes fast med den medfølgende o-ring bagpå. Så bestil den nu og få den leveret med vores hurtige dag til dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-74
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Meget tilfreds
Karakter
De var pænere end på billedet og så bedre ud. Bedømt af Ada
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med metallisk farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.