SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Nippleclicker med snoninger og firkantet sten-22%

85,02 kr Fra 109,00 kr -22%
På lager

Her har du chancen for at udsmykke dig med et rigtig fint og feminint smykke, på den frække måde. Det du ser her, er nemlig intet mindre end en lækker nippleclicker, i et elegant design, med smukke snoninger og glitrende smukke sten. Smykket er udstyret med en imponerende firkantet sten i centrum, samt to mindre runde sten, placeret i hver sin side. Alle tre sten er klare og er skåret så de fanger og reflekterer lyset, fra alle vinkler.

Den lækre nippleclicker lukkes ganske enkelt ved at staven som går gennem brystvorten, blot klikkes fast i selve smykket. Den løsnes ligeledes med et lille klik, når du skal have smykket ud igen. Så der er altså ingen løse dele eller små kugler som skal skrues af og på dette smykke, for at holde det på plads.

Smykket kan fås i tre forskellige farver, alt afhængig af smag og behag. Uanset hvilken farve du vælger, vil de tre sten alle være klare i farven. Hvis du vælger den blanke model vil de klare sten derfor falde godt ind i den stålblanke farve, men hvis du derimod vælger en af de guldfarvede varianter, vil der være en større kontrast, så stenene står tydeligere frem.

Detaljer
NavnNippleclicker med snoninger og firkantet sten
SKUNipple-61
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeHængsel
TypeNippleclicker
PlaceringNipple
Længde12 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nippleclicker med snoninger og firkantet sten
Din bedømmelse
Nippleclicker med snoninger og firkantet sten