Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing med to blomster og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Blomster, blomster og atter blomster. Endnu bedre end det, så er disse blomster lavet af kubisk zirkonia sten. Det lyder nok meget mærkeligt, men det hele giver sikkert mening lige om lidt. Du er nemlig klikket ind på en navlepiercing, hvorpå der sidder hele to blomster, en i toppen og en i bunden af smykket, som er lavet af sten. Der sidder hele seks sten på hver blomst, samt en stor center sten i midten. Du kan tilmed også vælge mellem flere farver på stenene. Som du også kan se på billedet længere oppe, så fås dette smykke med blandt andet turkise og lyserøde sten.

Du kan også vælge mellem flere farver på staven af smykket. Her kan du blandt andet få en guld eller en rødguld stav, som belagt med henholdsvis 14 karat guld og 14 karat rødguld. Derved kan du vælge lige den farvekombination af stav og smykke, som du synes klæder denne navlepiercing bedst.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og, som sagt, belagt med forskellige farvebelægninger. Blomsterne på smykket er lavet af messing, også disse er blevet belagt så de matcher den stav de sidder på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-484
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med to blomster og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.