Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing af 14 karat guld med dråbeformet sten

Lagerstatus: På lager

999,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smuk og enkel navlepiercing af 14 karat guld til hende som gerne vil have tidløs kvalitet. Her har du en navlepiercing der er så enkel og klassisk i sit design, at den med garanti aldrig vil gå af mode. Det er smykket som både er i højeste kvalitet, samtidig med at det er diskret med sit forholdsvis simple design. Det er en navlepiercing som lyser langt væk af god stil med sans for den skønhed der findes i det enkle look.

Selve bundkuglen består af en enkel stor smuk dråbeformet sten, der glimter om kap med det guld den er monteret i. Stenen er facétskåret som en diamant, hvilket betyfder at den er skåret med så mange flader, at den vil fange lyset fra alle vinkler. Den glitrer og glimter derfor når den bevæges eller drejes i lyset.

Topkuglen er udstyret med en matchende klar sten så der er en rolig symmetri i designet af smykket som helhed. Den øverste klare sten er på den måde med til at forstærke den klassiske stil som denne navlepiercing er holdt i.

Så hvis du er til tidløs klassisk design af høj kvalitet, så skynd dig at læg dette skønne fund i din kurv og bestil det allerede i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-179
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 22 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af 14 karat guld med dråbeformet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.