SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing af 14 karat guld med dråbeformet sten

999,00 kr
På lager

Smuk og enkel navlepiercing af 14 karat guld til hende som gerne vil have tidløs kvalitet. Her har du en navlepiercing der er så enkel og klassisk i sit design, at den med garanti aldrig vil gå af mode. Det er smykket som både er i højeste kvalitet, samtidig med at det er diskret med sit forholdsvis simple design. Det er en navlepiercing som lyser langt væk af god stil med sans for den skønhed der findes i det enkle look.

Selve bundkuglen består af en enkel stor smuk dråbeformet sten, der glimter om kap med det guld den er monteret i. Stenen er facétskåret som en diamant, hvilket betyfder at den er skåret med så mange flader, at den vil fange lyset fra alle vinkler. Den glitrer og glimter derfor når den bevæges eller drejes i lyset.

Topkuglen er udstyret med en matchende klar sten så der er en rolig symmetri i designet af smykket som helhed. Den øverste klare sten er på den måde med til at forstærke den klassiske stil som denne navlepiercing er holdt i.

Så hvis du er til tidløs klassisk design af høj kvalitet, så skynd dig at læg dette skønne fund i din kurv og bestil det allerede i dag.

Detaljer
NavnNavlepiercing af 14 karat guld med dråbeformet sten
SKUBelly-179
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
Kuglestørrelse4 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Samlet længde22 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing af 14 karat guld med dråbeformet sten
Din bedømmelse
Navlepiercing af 14 karat guld med dråbeformet sten